Видео: Завршен музички хепенинг во градинката „Весели Цветови“ Делчево

Во петокот на 4 јуни 2021 година се одржа завршниот музички хепенинг во градинката „Весели Цветови“ во Делчево.

Завршните зборови на директорката Билјана Симовска и настапите на дечињата од групите пред поаѓање во училиште подготвени од нивните ментори погледнете ги во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*