Комерцијална објава: Се продаваат свежи домашни јајца од препелица, одлични за вашето здравје!

Се продаваат свежи домашни јајца од препелица. Телефон за контакт 076/622-776

Ги нарекуваат енергетска бомба, иако имаат само 15 калории.

Ова се болестите кои можат да се лечат и број на свежи јајца потребни за една терапија:

1. Регулирање на крвна слика 60;
2. Отстранување на нервна напнатост 60;
3. Регулирање на столица 120;
4. Чир во стомакот 120;
5. Регулирање на притисок 240;
6. Отстранување на холестерол 240;
7. Регулирање на шеќер 240;
8. Артериосклероза 240;
9. Мигрена 240;
10. Туберколоза 240;
11. Анемија 240;
12. Срцеви болки 240;
13. Нервни пореметувања 240;
14. Пост оперативно 240;
15. Тежок облик на асма 1080;
16. Тумор на мозок и дебело црево 1080;
17. Разубавување на тенот 180.

За возрасни од 4-от до 5-от ден се пијат по 3 изматени јајца да се навикне организмот, а потоа по 5 јајца до крајот на терапијата.

За деца до 2 год. – 2 јајца на ден,
до 5 год. – 3 јајца на ден,
до 10 год – 4 јајца на ден.

Јајцата да се пијат изматени, или како фрапе, во комбинација со мед или со сезонско овошје половина час пред доручек, на гладно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*