Оглас: Се продава куќа на улица Острец во Делчево

Се продава куќа на улица ,,Острец” бр.38 со површина од 350 метри квадратни.

Ќуќата е со дозвола за градба, струја, вода и канализација.

Цена по договор.

Контакт телефон: 072/217-774

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*