Тропик апартмани Пехчево – Истражете го регионот со најдоброто сместување во градот

Апартманите се наоѓаат во центарот на Пехчево во склоп на ресторанот „Тропик“. Објектот располага со шест соби од кои четири соби се двокреветни, а два се апартмани со четири кревети.

Вклучено во цена:

  • Цена од лице со вклучен појадок
  • Греење/Ладење
  • ТВ/Wi-Fi
  • Приватен паркинг

Не e вклучено во цена:

  • Транспорт до сместувањето

Апартманите се наоѓаат во центарот на Пехчево во склоп на ресторанот „Тропик“. Објектот располага со шест соби од кои четири соби се двокреветни, а два се апартмани со четири кревети.

Секоја соба има свое посебно купатило со тоалет, тв во секоја соба и wi-fi.

Во собите нема кујна, а во склоп на апартманите има ресторан.

Апартманите имаат приватен паркинг. Сместувањето не дозволува влез на домашни миленици, истиот има простор за оставање на велосипеди.

Апартманите се наоѓаат во центарот на Пехчево во непосредна близина се наоѓа парк, езерце и на 10 киломери се наоѓаат Пехчевските водопади.

Терминот за сместување е од 12:00 до 14:00 часот
Одјавувањето е до 12:00 часот. 

Клучот го се подига од лице вработено во апартманите и ресторанот. Истото лице кое е задолжено за контакт.

Постелнината и пешкирите се менуваат доколку гостите се задржат повеќе од два дена. 

Гостите може да ги посетат Пехчевските водопади, Равна река, планината Кадиица, патека за велосипедисти и на 10 километри се наоѓа Беровското езеро. 

Контакт: 072 224 256
miovskigj@outlook.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*