Видео: Slow Blues – Дарко Тасевски

Само што ни пристигна линкот со последната изведба на делчевскиот гитарист Дарко Тасевски.

Изведбата е насловена Slow Blues imagination и мора да признаеме звучи доста добро.

А за ваше убаво расположение се потсетуваме и на ова:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*