Фото: Како не треба да ни изгледа градот!

Од утрово нашето сандаче за пораки беше преплавено со фотографиии од наши читатели за тоа како не треба да ни изгледа градот!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*