Се продава куќа во населба Стрелиште, Делчево

Се продава куќа во населба Стрелиште, Делчево.

Објектот е на 3 спрата со вкупна површина од 350 м2, урбанизиран и првиот спрат е функционален за живеење.

Се наоѓа на 300 метри под мешана шума со поглед кон истата.

Цена по договор.

Контакт телефон: 078310793

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*