Оглас: Вработуваме три лица со ЕУ пасош за работа во Шведска

Вработуваме три лица со ЕУ пасош за работа во Шведска.

Работниот ангажман започнува од 12 август 2021 година.

Подетални информации на телефон: 070/726-197.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*