Волонтерите на Црвен крст ги штитеа граѓаните на Делчево од топлотниот бран

Денес волонтери од Црвен крст Делчево реализираа теренски активности во насока на справување со топлински бранови.

Активностите како што истакнаа во својата обајава на фејсбук се реализира во делот на заштита на здравјето на граѓаните од нашиот град.

https://www.facebook.com/2143191885914982/posts/3071704733063688/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*