Комплетирана листата на кандидати за градоначалници во општините од Пијанечко-Малешевскиот регион

August 31, 2021 Valeri Spasevski 0

Кандидати на СДСМ за Делчево, Берово, М.Каменица, Пехчево: Горан Трајковски – Делчево Звонко Пекевски – Берово Соња Стаменкова – М.Каменица Славчо Пандурски – Пехчево Кандидати […]

„Тернипе МК“додели таблети за ученици од социјален ризик во Делчево

August 31, 2021 Valeri Spasevski 0

Невладината „Тернипе МК“ продолжува со реализацијата на проектот „Поддршка во време на Ковид-19“. Во пресрет на новата учебна година, денес оваа организација како што информираше […]

Независните кандидати од М.Каменица ги собраа потребните потписи за учество на локалните избори

August 29, 2021 Valeri Spasevski 0

Независните кандидати за иден градоначалник на Општина Македонска Каменица ги собраа потребните потписи со што како што информираа од канцеларијата на Државната изборна комисија во […]

Дуалните паралелки шанса младите од М.Каменица поопширно да се запознаат со рударството

August 28, 2021 delcevo365.mk 0

По повод денот на рударите во Македонска Каменица остварена кратка средба помеѓу директорот на рудник Саса и вицепремиерот Љупчо Николовски кои поразговараа за можностите кои […]