Акцијата ,,Зелен круг” продолжува!

За чисто, европско градче за пример да придонесеме сите заедно. Зелено, чисто и европско Делчево.

#екоакција #екореакција

Во продолжение изјавите на Борче Димитровски и Диана Јосифовска во врска со реализираните активности како дел од ,,Зелен круг”.

https://fb.watch/7l5b-fqycO/

https://www.facebook.com/zeleninstitut/videos/5892583780814586/

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4133631770048205&id=100002042695660&sfnsn=mo

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*