Во беровско се гасне пожар на планината Готен

Во моментов интервенираат лица од Шумско стопанство „Беласица“, а на истиот пожар, кој гори и од страна на беровска територија интервенираат лица од Шумско стопанство „Малешево“ од Берово и од Шумско стопанство „Равна река“, екипа на Територијалната противпожарна единица од Берово, лица од Дирекцијата за заштита и спасување, како и месното население од село Владимирово, информираа од Дирекцијата за заштита и спасување.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*