Грепките од Дисконт и Тобако ПЕКЕ на Никола од Делчево му донесоа еко-скутер

Стефанка Крстевска од Делчево е редовен играч на инстант лотаријата на Државна лотарија.
Омилени нејзини лозови се ДИЈАМАНТ и ДОМЕ СЛАДОК ДОМЕ, но на 19.08.2021 решила да си ја
проба среќата со Еко Скутер.

Враќајќи се од работа во Дисконт и Тобако ПЕКЕ во Делчево, купила лоз Еко Скутер,
кој бил наменет за нејзиниот син Никола, за кого е наменета и добивката ЕКО СКУТЕР.

Никола и Стефанка ја посетија регионалната благајна во Кочани од каде го подигнаа својот Еко Скутер.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*