Делчевските пожарникари добиваат ново противпожарно возило

Пристигна новото противпожарно возило кое по завршувањето на обуките кои започнуваат од утре, ќе биде доделено на Територијалната противпожарна единица од Делчево.

Деталите околу набавката на возилото од реномираниот бренд Ford Trucks ќе бидат објавени наскоро, а од она што се знае е дека истото е со слични карактеристики како возилото кое неодамна беше набавено за потребите на ТППЕ Берово.

Видео од пристигнувањето на возилото во продолжение: https://www.facebook.com/268787666980316/posts/1131796297346111/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*