Во Делчево од утре започнува издавањето картички за зелена нафта!

И З В Е С Т У В А Њ Е

Почитувани

Министерството за земјоделство шумарство и водостопанство Подрачна единица Делчево ги известува сите земјоделци од Општина Делчево и Македонска Каменица дека од 01.09.2021 година започнува со издавање на картички за зелена нафта. Секој со себе да понесе важечка лична карта.

НАПОМЕНА!!!!

Поради Ковид пандемијата ЗАДОЛЖИТЕЛНО почитување на препораките (носење на заштитни маски, држење на растојание и дезинфекција на раце)

За дополнителни информации на телефонскиот број 033/413-282

Со Почит
МЗШВ ПЕ Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*