Комплетирана листата на кандидати за градоначалници во општините од Пијанечко-Малешевскиот регион

Кандидати на СДСМ за Делчево, Берово, М.Каменица, Пехчево:

Горан Трајковски – Делчево

Звонко Пекевски – Берово

Соња Стаменкова – М.Каменица

Славчо Пандурски – Пехчево

Кандидати за градоначалници на ВМРО ДПМНЕ за општините Делчево, Берово, М.Каменица, Пехчево

Делчево – Николчо Стојменовски

Берово – Елеонора Рашковска

М.Каменица – Димче Атанасовски

Пехчево – Александар Китански

Независни кандидати со советнички листи:

Перо Митревски – М.Каменица

Миран Митревски – М.Каменица

Анѓелко Георгиевски – М.Каменица

Александар Ѓорѓиевски – Пехчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*