Познати имињата на кандидатите за советници од Левица, СДСМ и ВМРО ДПМНЕ за локалните избори во Делчево

Советничка листа на Левица:

1.Сања Николовска – носител на листа

2.Тони Стаменковски

3.Влатко Ангеловски

4.Ангела Васева

5.Димитар Димитровски

6.Ненад Бојановиќ

7.Анета Илиевска Ѓеоргиевска

8.Стефан Џаџовски

9.Марјан Стоилов

10.Тамара Илиевска

11.Даниел Николовски

12.Даниела Васева

13.Николчо Ивановски

14.Дијана Ангеловска

15.Горјанчо Николоски

Советничка листа на ВМРО ДПМНЕ и коалицијата

1.Сашко Ивановски – носител на листа

2. Оливера Ташевска

3. Кристи Стојковски

4. Иван Гоцевски – ГРОМ

5. Марјанчо Велиновски – СПМ

6. Стефанија Атанасова Јовановска

7. Ели Ризова Ангеловска

8. Дејан Јовановски

9. Гоце Ѓоргиевски

10. Даниела Митевска

11. Ален Петровски

12. Марија Сумрачка

13. Мартин Механџиски

14. Сања Атанасова

15. Златко Начовски

Кандидат на ВМРО-ДПМНЕ за градоначалник на Делчево е Д-р Николчо Стојменовски.

Советничка листа на СДСМ и коалиционите партнери:

  1. Гоце Попов – носител на листа

2. Јасмина Ќурчиска

3. Марио Скакарски

4. Сунчица Ѓоргиева

5. Кирил Тренчевски

6. Бојана Гоцевска (ВМРО-НП)

7. Зекир Абдулов (ПДПР)

8. Дејан Георгиевски

9. Јулија Крстевска

10. Јована Петровска

11. Илче Каранфиловски

12. Маја Алексова

13. Стивен Мицевски

14. Марија Симова

15. Горан Димитровски

Кандидат на СДСМ за градоначалник на Делчево е Горан Трајковски

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*