Апел од хуман граѓанин: Потребен болјер и хигиенски средства за семејство од социјален ризик

Објава на Мирсад Арифовски: Сакам еден апел до сите добронамерни и хумани луѓе. Денеска бев кај една фамилија која е преселена од Црник во социјалните … Continue reading Апел од хуман граѓанин: Потребен болјер и хигиенски средства за семејство од социјален ризик