Горан Алачки кандидат на ИНТЕГРА за градоначалник на Берово

Познатиот музички виртуоз Горан Алачки е кандидат за градоначалник од партијата Интегра. Ова денес го соопшти претседателот на партијата ИНТЕГРА, Љупчо Ристовски кој притоа ги соопшти имињата на сите кандидати од оваа партија кои ќе учествуваат на претстојните локални избори.

https://www.facebook.com/integraconservatives/videos/385289669970986/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*