ОГЛАС: Камионска компанија од Чикаго вработува Диспечер на камиони

Камионска компанија од Чикаго има потреба од Диспечер на камиони . Предност имаат лицата со претходно работно искуство !

Ги замолуваме заинтересирани кандидати да аплицираат на следниот емаил: recruiting@axfreightinc.com или преку Viber и Whatsapp на тел број : +1 (774) 316-0038

www.axfreightinc.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*