Пристигна бараната помош за мајката со две малолетни деца од Црник

Откако делчевецот Мирсад Арифовски вчера алармираше за лошата состојба во која се наоѓа мајка со две дечиња од Црник кои живеат во еден од социјалните станови во Делчево, денес хумани граѓани го доставија потребниот болјер, како и средства за хигиена и пакет со храна, кои ќе бидат од корист за мајката која сама живее со дечињата.

Прилогот од претходната објава со апелот за помош во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*