Трикотажа M&M Делчево – Квалитетни 100% памучни производи

Трикотажа M&M ви нуди евтини и најквалитетни 100% памучни производи

  • Маици за возрасни и деца
  • Боксерки
  • Рекламни маици
  • Хеланки за сите возрасти
  • Пижами – Детски и за сите возрасти
  • Детски слипови и боксерки
  • Бебешки комплети

Но да не набројуваме, овие и многу други производи побарајте ги во ТРИКОТАЖА M&M Делчево

Се наоѓаат на улица Брегалничка бр.30 во Делчево, а нивната продавница веднаш спроти Пицерија Палма во Делчево.

Контакт телефон: 075/602-079

Повелете и одберете си производ од кој долго ќе бидете задоволни!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*