Фото: Мехмед Оџов најдобар на Меморијалниот натпревар во спортски риболов на крап на езерото Сандански во Делчево

Мехмед Оџов е победникот на годинешното издание на Меморијалниот натпревар во спортски риболов на крап кој денес се одржа кај езерскиот комплекс „Сандански“ во Делчево.

Еве го редоследот и на останатите наградени.

  1. место – Мехмед Оџов
  2. место – Славчо Поповски
  3. место – Ванчо Стојмирски

Организатор на настанот е Спортското риболовно друштво „Брегалница“ од Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*