Стојменовски: Делчевчани во октомври ќе ја препознаат вистинската опција

Делчевчани во октомври ќе ја препознаат вистинската опција во што навистина верувам, напиша на фејсбук, кандидатот за градоначалник Нкколчо Стојменовски како одговор на видео обраќањето од претприемачот Кертис од Лондон и група бизнисмени од Украина кои во пораката упатуваат поддршка за неговата кандидатура за градоначалник на Делчево.

-Октомври ќе биде клучен месец, не само за идниот успех на вашиот град, туку и за цела Македонија. Вие ја имате моќта да го изберете Николчо на претстојните избори, некој кого јас лично го знам со години од нашите успешни соработки тука во Лондон, кој е еден од главните финансиски градови во светот. Тој е единствената личност на која вие или јас можеме да му веруваме за да биде градоначалник на вашиот уважен град. Глас за Николчо е глас за вашата иднина, направете го вистинскиот избор на денот на изборите, порача Лондончанецот Кертис во своето обраќање кое може да ги погледнете во продолжение:

https://www.facebook.com/109473751471976/posts/117623190657032/

Во продолжение и обраќањето на групата бизнисмени од Украина:

https://www.facebook.com/109473751471976/posts/117790237306994/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*