Нашинец од Англија: Да ми кажуваше некој дека ќе се чека ред за гориво…!

Да ми кажуваше некој дека во Англија ќе се чека за гориво по 4-5 саати на бензинска, и да се полни во туби? Немаше никогаш да поверувам.
Исто како пред 22 години во Македонија.
Шоферите на камиони треба да бидат добро платени, затоа е кризата, и браво на шоферит што се имаат договорено сложно да не возат повеќе за џабе, напиша нашинец во Англија на својот фејсбук профил.

Уште една недела вака и криза за храна!!! А после тоа се знае што следи!? Среќно и ПОДРШКА ЗА ШОФЕРИТЕ, додава делчевецот на фејсбук.

Чекањето ред за бензин создаде многу непријатни ситуации меѓу кои и оваа:

https://www.facebook.com/almayadeenenglish/videos/385875916404303/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*