Реализирана обука за обичајот „Редење и китење на невестата“ во склоп на Делчево Фест 2021 и Пијанечко-малешевската свадба

September 1, 2021 Valeri Spasevski 0

Во рамки на Делчево Фест 2021 и претстојната Пијанечко-Малешевска свадба одржана втората работилница како дел од презентирањето на обичајот „Редење и китење на невестата“, со […]