Излезе од печат ,,Патот до себе” од делчевецот Душко Ивановски

Излезе од печат ,,Патот до себе” најновото дело на Душко Ивановски, автор по потекло од Делчево кој живее и работи во Лондон, Англија.

Како што стои во објавата на фејсбук профилот на авторот, промоцијата на книгата е закажана за 17 октомври 2021 година во Лондон.

Патот до себе е роман кој според оние кои го прочитале ќе промени нешто во вас, роман кој знае да ги извади емоциите на површина и дело кое се чита во еден здив.

Честитки до авторот на кој му посакуваме уште многу вакви дела.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*