Стојменовски ,,гарантира” изградба на Кејот на Брегалница во централното градско подрачје

Своето право за презентација на проектите кои би се реализирале доколку ја добие можноста да седне во градончалничката фотеља кандидатот за градоначалник Николчо Стојменовски го искористи да ја најави Изградбата на Кејот на река Брегалница во централното градско подрачје. Еве ја неговата објава на фејсбук:

-Гарантираме изградба на кејот на реката Брегалница во централното градско подрачје. Кејот на реката Брегалница ќе стане препознатлив белег на Делчево. Сите ние заслужуваме уредено место за рекреација на сите генерации, кажа Стојменовски на неговиот официјален фејсбук профил:

https://www.facebook.com/109473751471976/posts/121539650265386/

Во рамки на предизборните активности Стојменовски денес оствари средба со д-р Владко Захариев, носителот на советничката листа на ВМРО-ДПМНЕ и коалицијата за Штип.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*