Shopmania вработува продавачка!

Поради зголемување на обемот на работа Shopmania има потреба од продавачка за работа во реновираниот салон во Делчево.

Пријавување најдоцна до недела 17 октомври 2021.

По пријавувањето со заинтересираните кандидатки ќе следува мини интервју на работа на кое подетално ќе бидат информирани со сите детали околу работниот ангажман.

Контакт телефон: 070/998-371 и 071/431-462

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*