Отстранети одроните на Регионалниот пат Делчево – М.Каменица!

Отстранета опасноста на коловозот од Регионалниот пат Делчево – М.Каменица кој како дел од магистралата А3 од утрово беше зафатен од појава на одрони на повеќе локации. 

Од ,,Македонија пат” кои благовремено интервенираа, информираа дека поради дождот и понатаму можна е слична појава поради што апелираа до возачите да ја прилагодат брзината согласно условите  на патот и да ја почитуваат сообраќајната сигнализација.

Во изминатите 24 часа сообраќајот долж магистралата А3 се одвиваше по влажни коловози

Видео од состојбата на регионалниот пат Делчево – М.Каменица на линкот во продолжение: https://www.facebook.com/delcevo365.mk/videos/200690132174796:

Претходно одроните беа најизразени на делницата после село Очипала што може да се види на видеото во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*