ЛЕКСИКА Делчево – Агенција за преведување и посредување

ЛЕКСИКА Делчево – Агенција за преведување и посредување врши стручни судски и секаков вид овластени преводи со компјутерска обработка на повеќе од 40 јазици.

Агенцијата Лексика врши и посредување за работа во Германија, а обезбедуваме и автобуски карти за Германија со високореномирана превозна компанија.

Воедно вршиме уписи на нови кандидати за редовни и интензивни курсеви за деца, младинци и возрасни, Англиски, Германски, Италијански, Шведски, Турски и Грчки – сите степени! ОНЛАЈН настава. Телефон: 070/993-250; 071/717-738

Воедно издаваме бугарски зелени карти.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*