Донација од нови дресови од иселеникот Драган Трајановски за КК ,,Клупски Патриот”

Фејсбук статус на Љупчо Петровски – Клупски:

“Готови се и новите дресови на КК Клупски Патриот спонзорирани од нашиот делчевец на привремена работа во Италија, бивш кошаркар од редовите на КК Клупски Патриот, нашиот пријател Драган Трајановски. Ти благодариме од срце Драгане. Мило ми е, што го препознаваш нашиот проект, напиот бренд, нашата работа.Овие дресови ќе бидат носени со љубов и голем ентузијазам во оваа кампања, оваа сезона..Благодариме од срце…напиша тренерот Љупчо Петровски Клупски на фејсбук.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*