Завршно обраќање на Сања Николовска, носителка на Советничката листа на Левица

October 15, 2021 Valeri Spasevski 0

Почитувани сограѓани, Видовме колку капацитет и волја за работа покажаа останатите политички партии во изминатите 30 години без да поднесат одговорност за нивниот неуспех. Време […]

ЈЛБ ,,Илинден” ја подготвува книгата ,,Црквите и манастирите во Делчевско”

October 15, 2021 Valeri Spasevski 0

Во рамки на одбележувањето на месец октомври-месецот на книгата ЈЛБ„Илинден“, пред делчевчани ја промовираше книгата „Црквите и манастирите во делчевско“, на покојниот роднокраен автор Драган […]

Економскиот факултет при УГД и „Флекс кредит” потпишаа договор за соработка

October 14, 2021 Valeri Spasevski 0

Компанијата ,,Флекс кредит” која неодамна ги прошири своите капацитети и во Делчево денес потпиша Меморандум за соработка со Економскиот факултет на Универзитетот „Гоце Делчев“ – […]