Апасиев од Делчево: Не сме разговарале за учество во евентуално ново парламентарно мнозинство по изборите

October 6, 2021 Valeri Spasevski 0

Како опозиција ги поддржуваме сите иницијативи за пад на Владата на Заев, но досега не сме учествувале во преговори за евентуално ново парламетарно мнозинство, кое […]

Волонтерите од Црвен крст и уметникот Петар Атанасов – Пепи со свои активности по повод Неделата на младите

October 5, 2021 Valeri Spasevski 0

Во рамки на одбележувањето на Неделата на младите, волонтерите на Црвен крст Делчево во соработка со деветолетката „Св.Климент Охридски“ и ликовниот уметник Пепи Атанасов, денес […]