Делчевката Кристина Петровиќ избрана за најдобар меѓународен студент на Обуда Универзитетот во Будимпешта

Фејсбук статус на Кристина Петровиќ:

Каква чест! Избрана сум за најдобар меѓународен студент на Универзитетот Обуда во Будимпешта. Минатиот вторник, на свеченост, ми беше доделена наградата за извонредност на студентите.

Чувствувам топлина во срцето. Благодарност, љубов, среќа, радост! Толку сум благодарна за ова признание! За мене има голема лична вредност.

Оваа награда дојде заедно со нови пријатели и врски. Нови приказни и перспективи. Нови можности… Внесе толку многу спомени и радости! На многу повеќе! 🌌 Ви благодарам! ♥️

Кристина летово беше дел од проектот ,,Младите дома” и еве што изјави за условите на универзитетот каде таа студира:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*