,,Сакам книги” со еднодневен саем на книги во ЈЛБ ,,Илинден”

„Сакам книги“ со свој еднодневен саем на книги во ЈЛБ„Илинден“. На 6 декември (понеделник) од 8 часот до 20 часот, „Сакам книги“ ќе изложи свои книги во читалната на библиотеката кои ќе бидат на продажба.Изборот на наслови и цените на книгите е на „Сакам книги“, истакна директорката Биљана Петровска.

Ги покануваме сите граѓани, наши членови и љубители на книгата да го посетат овој саем на книги,изборот ќе биде голем а цените поволни.
Се гледаме на саем на 6 декември во читалната на ЈЛБ„Илинден“, порача Петровска.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*