Ресторан Либеро – идеално место за сите ваши прослави

Ресторан Либеро од неговото отворање до денес стана едно од најпријатните места во градот за организирање на сите ваши свечености, прослави и забави.

Тимот на Либеро е тука само за Вас да ви ги овозможи следните свечености:

-Свадби

-Приватни вечери

-Бизнис средби

-Приеми

-Коктели

-Презентации

-Промотивни активности

Од Ресторан Либеро ви стојат на располагање да ве поддржат и помогнат во планирањето на вашите прослави, како и да ви овозможат дополнителни барања, како што се аранжирање со цвеќе, балони специјални светлечки ефекти, различни видови на музика.

Сето тоа ќе допринесе вашата прослава да биде успешно реализирана, која долго ќе се памети.

Во Ресторан Либеро да ти биде мерак да бидеш невеста.

Нека денот на вашата свадба биде посебен и незаборавен.

Бидете задоволни Вие, а вашите гости импресионирани долго нека ја раскажуваат вашата свадба.

Закажете го вашиот термин навреме:

  • Можност за избор на 4 вида на богато мени за храна
  • 2 вида на избор на неограничен пијалок
  • Гратис и поволности во секое изберено мени
  • Овозможуваме целосно украсување и декорирање на ресторанот како и професионално осветлување и сопствен паркинг

Ресторан Либеро, ресторан што нуди несекојдневни доживувања!

За информации и резервации на датуми јавете се на телефон: 072/273-422 или во инбокс на Фејсбук или Инстаграм

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*