Делчевските кошаркарки најдобри на зонските натпревари за средношколки

На ден 06.12.2021 г. во Делчево се одиграа зонски натпревари во кошарка женски за средни училишта, каде се одиграа три натпревари и тоа:

  1. СОУ “Љупчо Сантов”, Кочани 09:36 СОУ “М.М.Брицо” Делчево
  2. СОУ “Гошо Викентиев,Кочани 26:40 СОУ”Љупчо Сантов – Кочани
  3. СОУ “М.М.Брицо” Делчево 42:22 Гошо Викентиев, Кочани.

Понатаму на регионалните натпревари продолжува екипата на СОУ М.М.Брицо од Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*