Метак Транс со нова автобуска линија Струмица – Билефилд!

Од сабота (18.12.2021) Метак Транс стартува со нова автобуска линија Струмица (МК) – Билефилд (ГЕР) 🇲🇰🇩🇪

  • Детално за рутата можете да погледнете на фотографијата во прилог:

Ценовник и подетални информации околу самите патувања:

Дознајте повеќе на фан-страницата на Метак Транс: https://www.facebook.com/metaktrans

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*