Ана Димитровска прогласена за најдобар голгетер за 2021

ЖФК Каменица Саса на Еколошкото друштво „Здравец 2002“ му додели Благодарница за успешна соработка, а Еколошкото друштво Здравец 2002 додели награди за 2021 година на:

  • Најдобар голгетер – Ана Димитровска;
  • Најдобar фудбалер – Ленче Андреевска;
  • Најдобар одбрамбен играч – Ана Ристовска и
  • Најдобар тренер – Зоран Златковски
    ЖФК Каменица САСА

Линк до оригиналната објава: https://www.facebook.com/1518000662/posts/10219027354464296/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*