Сторија на Види Вака за Дамир Садуловски од с.Тработивиште

Демир Садуловски по 12 години борба во болничките лавиринти ја изгуби својата сопруга, која иако со тешка дијагноза остана без надоместок за помош и нега од друго лице.

Повеќе од сторијата во продолжение:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*