Црвен крст Делчево: Подари со љубов за Новогодишните и Божиќните празници!

Клубот на млади при ОО Црвен крст Делчево организира хуманитарна акција за донации по повод новогодишните и божиќните празници.

Штанд за донации ќе има поставено во неколку локали во градот за време на викендот 24.12(петок) и 25.12(сабота)
Воедно да им се заблагодариме за шостојаната соработка и донација на:
Club RIVER
PUB Делчево
Pink Panther coffee bar

Подари со љубов ,Дојди и донирај
Средствата собрани од акцијата ќе бидат наменети за новогодишни пакетчиња на децата од семејства со социјален ризик

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*