Видео: Советот на Општина Делчево го усвои Буџетот за 2022 година

Советот на Општина Делчево го усвои Буџетот за 2022 година. Во продолжение може да ги погледнете целиот тек на Седницата заедно со излагањата на градоначалникот Горан Трајковски и Претседателот на Советот, Гоце Попов како и дискусиите на советничките групи кои делуваат во рамки на Советот.

ИЗЛАГАЊЕ НА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА ДЕЛЧЕВО ГОРАН ТРАЈКОВСКИ
ДИСКУСИИ ВО ОДНОС НА БУЏЕТОТ И ПОЧЕТОК НА ИЗЛАГАЊЕ НА ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА СОВЕТОТ, ГОЦЕ ПОПОВ
ИЗЛАГАЊЕ ПРЕТСЕДАТЕЛ НА СОВЕТ НА ОПШТИНА ДЕЛЧЕВО
Почеток на 3 та Седница на Совет со излагање на Сузана Петровска
Продолжение на дискусијата на Сузана Петровска од Општина Делчево
Продолжение на дискусијата на Сузана Петровска од Општина Делчево

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*