Оглас за вработување административен работник во ДПТУ ХОУМ МАРКЕТ Делчево (ИКЕА)

Се бара административен работник во ДПТУ ХОУМ МАРКЕТ Делчево (ИКЕА):

  • Степен на образование: ССП/ВСП
  • Познавање на минимум еден странски јазик – Англиски
  • Познавање на MS Office пакетот
  • Работа со фискална каса
  • Работа со магацинскаta програма Pantheon за водење на залиха во магацин и продавници
  • Примање нарачки по телефон
  • Познавање на Photoshop ќе се смета за предност

Бенефити од позицијата:

1. Работа со светски брендови и светски стандарди

2. Динамична работна средина

3. Конкурентна плата

Вашето CV доставете го на ikeamakedonija@gmail.com или јавете се на 077/801-181 и закажете интервју.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*