Божиќен концерт на 5 јануари во киносалата во Делчево

Националната Установа Центар за култура „Никола Јонков Вапцаров“, Делчево ве поканува на концерт по повод божиќните празници.

Концертот ќе биде организиран согласно протоколите за организација на настани во затворен простор, со 50% исполнетост од капацитетот на салата.

Влезниците од денес може да ги набавите во просториите на Центарот за култура секокој работен ден од 8:30 до 15 часот.

Концертот ќе се одржи на 05.12.2022 со почеток во 19 часот во киносалата во Делчево.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*