Оглас: Се издаваат стан и деловен простор

Се издаваат стан во зграда бр.1 на улица Кеј на Брегалница во Делчево. Цена 6000 денари месечно.

Воедно се издава деловен простор во зградата спроти Стоковната куќа во Делчево на местото на поранешен Бутик Баци. Цена 4000 денари за еден месец.

За повеќе информации контактирајте го лицето Благојчо Илиевски на Месинџер https://www.facebook.com/blagojchogaragano.ilievski

Фотографии од станот:

Фотографии од деловниот простор:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*