Германска транспортна компанија има потреба од возачи со ЕУ документи

Германската транспортна компанија Helix Logistik GmbH бара возачи со европски документи!

Започнување со работниот ангажман од 1 март 2022 година во Sülzetal во близина на Магдебург.

Компанијата нуди:

 1. Долгорочна работа со надомест од 2500 евра нето плус бонус исплати
 2. Работни денови од понеделник до петок
 3. Слободен викенд
 4. Сместување обезбедно од компанијата
 5. Возење без утовар и истовар
 6. Усогласеност со законските работни часови
 7. Пријатна работна атмосфера

Бараме лица со:

 • Возачка дозвола ЦЕ класа и поседување валидна возачка карта
 • Работно искуство
 • Способност за управување и контрола на приколки
 • Подготвеност за работа во смени (можни се ноќни смени).
 • Висока безбедносна свест, доверливост и точност
 • Усогласеност со стандардите за безбедност и квалитет.
 • Разбирање и почитување на прописите за тахограф и работното време.

Сите заинтересирани лица може да не контактираат на WhatApp +49 176 23262336

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*