Нова песна и видео запис на беровчанецот Јашар Алимановски

Врвните музичари и блех оркестри отсекогаш биле препознатлив белег на Берово. Нивната квалитетна изведба е препознатлива, достојно преставувајки го градот Берово и државата насекаде на нивните настапи низ светот.

Во продолжение и ја промовираме најновата песна на младиот Јашар, кој со своите другари музичари, деновиве сними видео запис за песната со наслов Амбиент.

Навистина питома песна како што и доликува на Малешевијата, па еве во продолжение слушнете и погледнете ја најновата нумера на Јашар Алимановски, кој како и сите музичари уште од мали нозе се занимава со музика.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*