Видео: Има ли “пилот” во возилото на автопатот Крупиште – Три Чешми?!

Видео кое ни го прати наш читател снимено денес околу 07:05 изутрина на самиот почеток на автопатот од Кочани до Три Чешми, а на кое се гледа дека возачот ги извадил нозете надвор од возилото.

Иако поновата генерација возила располагаат со темпомати сепак колку ваквата постапка е оправдана проценете сами.

ВИДЕО: Б.Петровски

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*