Се продава или издава деловен простор во центарот на Делчево

Се продава или издава деловен простор од 138 м² (обележан со црвена линија на последната фотографија) на одлична локација во центарот на Делчево.

Цена по договор.

Телефон: 070/235-463 Ванчо

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*